Tårar å elände...

2013-04-17 23:13:00/Permalink/Allmänt/
Draken hade släpat sig upp ur redet i ottan denna morgon, väckt sin avkomma å tillsammans hade de kastat i sig lite frukost, draken fick inte äta 4 timmar innan magnetröntgen, så det var på håret att hon inte hann... Sen hade deras rottis fått sig en snabbrastning innan de drog järnet mot tågstationen på sina gnisslande gamla cyklar å hoppade på ett både snabbt å trevligt litet tåg mot Gällivare. De hade tagit en prommis genom det rätt döda samhället upp till lasarettet, för de var i god tid, för en gångs skull å draken hade surt tittat på när dottern tog en fika på plats ;) Sen blev det dax för röntgen å draken fick strippa allt, även sina älskade tennarmband innan hon fick nån slags sörja i en nål, kontrastvätska hette det visst... Sen hade hon stöddigt lagt sig på den hårda britsen beredd att karskt åka in i den obehagliga å trånga makapären som var röntgenapparaten. Men hon hann inte många cm in så brast det TOTALT, drakens ögon svämmade över å hon började storgråta-alldeles panikslagen över situationen =( Sköterskan var en klok kvinna å gick raskt å resolut å hämtade in drakynglet i rummet- å VIPS så kändes det lite bättre å draken klarade av eländet, "mind over body" låg hon å tänkte som ett mantra, för detta var en ruskigt obehaglig tunnel som draken inte alls uppskattade!  till slut var de klara på detta stället å begav sig med språng till en lokal Thairestaurang å smörjde kråset <3 Tack fina unge för att du följde med <3

Kommentarer
Postat av: Elin Alenius

Skönt att ha med dottern som stöd! <3

När vi har varit till Gällivare ibland, har vi bruka äta på Thairestaurangen där. Mums!

2013-04-17 @ 23:22:45
URL: http://flitigafingrar.wordpress.com
Postat av: Birgit Wigforss

Jag förstår att du tycker magnetkameraröret är trångt.Jag har varit inne där ett par ggr. Man får försöka tänka sig bort någonannanstans. Tur att du hade drakungen med dej.kram till er mitt fina kusinbarn och kusinbarnbarn.

2013-04-19 @ 13:50:50
Postat av: mikke

Ak..din lilla adhd pundare. Tycker du kan berätta för folk hur mkt du knarkar...sitt inte med en massa lögner om att du varit drogfri en löngre tid. . Sen djävla konstigt att du kan vara med i ett program och arbeta men här hemma är du bara en dagdrivande parasit som lever på oss skattebetalare.

Svar: Du är så söt i din avsky emot mig, du röjer dig tyvärr med IP nummret =) Käääre fegskit..
Farmendraken

2013-04-24 @ 21:56:57

Kommentera nedan :

Alla har ett namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback